Клієнти і співробітники УХП відвідали ОАЕ за спільною програмою «АДАМА – УХП»

Клієнти і співробітники УХП відвідали ОАЕ за спільною програмою «АДАМА – УХП»    

Традиційно, кожної зими, клієнти разом з провідними співробітниками ТОВ «Укрхімпром» і АДАМи відвідують теплі краї в рамках спільної маркетингової програми. 

Цього року дружню поїздку було організовано в Об’єднані Арабські Емірати.

Основним осередком проведення часу у арабській країні, став готель «Аджман», розміщений у штаті Аджман, обслуговування та персонал якого склали позитивне враження у нашої групи, та який закарбується у пам’яті відпочиваючих на довгі роки: це і вид з готелю, приготельна територія, внутрішнє оздоблення приміщень, якісне харчування та напої.

Для огляду місцевих визначних місць, які відомі на весь світ, була проведена екскурсія до міста Дубай, яке вразило, в першу чергу, своїми неповторними хмарочосами, їхньою архітектурою, масштабністю, якістю транспортних шляхів та різноманіттю транспортних засобів.

Наступною відбулась екскурсія до столиці ОАЕ – Абу Дабі. Столиця запам’яталася величністю пляжів, зеленою набережною, вільними дорогами та архітектурою, як приватного сектору, так і адміністративних будівель. Також відвідали одне з основних місць арабського світу  – мечеть шейха Заїда.

   Весь інший час, наші туристи проводили у дружньому спілкуванні, пляжному відпочинку та шопінгу.

Відпочинок з гарним колективом пролетів дуже швидко, але залишив масу позитивних, яскравих спогадів, які лишаться на довгі роки.